A Hatáskeltők Podcast második adásában Kocsis Paulina! Az X-Faktor 10. szériájának legjobb női hangja beszél új albumáról, amely Rubin címmel jelent meg. Elmondja, szerinte miért lett akkora sláger a VALMAR részéről az Úristen, és miért szólhatott ekkorát Tőle az Ajándék. Megtudhatjuk, mekkora szerepe van a pályafutásában Geszti Péter jótanácsainak és hogy ki az a Zsófika, akinek az életébe úgy nyert bepillantást, hogy egyáltalán nem állt szándékában…

Az adást meghallgathatod a fenti YouTube-lejátszóra kattintva is.

De még jobb, ha a kedvenc podcastplatformodon hallgatsz bele – és egyúttal fel is iratkozol a Hatáskeltők Podcastra!

Ha nem találod a listában a kedvenc appodat, akkor ezt az RSS-feedet másold ki, és használd odaát: Hatáskeltők RSS

» Miért éppen ő?

Könnyű dolgom van, mert csak egy korábbi TikTok-videómat kell kijegyzetelnem. 2022-ben kaptam egy váratlan kérdést: szerintem mi tenne jót a magyar zeneiparnak?

Addig is szorgosan készítettem a válaszvideókat, csak éppen a kommentátorszakma kulisszatitkairól. Úgyhogy meglepődtem, de hát válaszoltam. Elmondtam, hogy miért kellene szerintem több Nika és Paulina a magyar zeneiparba.

Most itt nyilván a Paulináról szóló rész az érdekes:

„Nála leginkább a dalszövegírási tudását csodálom. Én már boomer vagyok, nem nekem szólnak a szövegei, de egyébként valamennyire még engem is be tudnak rántani a dalai. Szerintem óriási dolog, ha valaki ennyire meg tudja találni egy korosztály ízlését, ennyire meg tud szólítani ennyi embert a dalaival.”

„Úgyhogy, ha egyszer elindul a régóta dédelgetett podcastem, akkor Paulinával nagyon szívesen interjúznék, mert azt gondolom, hogy őt nemcsak hallgatni érdemes, ahogy énekel, hanem arról is érdemes őt hallgatni, hogy beszélj – beszél egy kicsit arról, hogy mi vezette el őt idáig. Ahol most tart.”

Ez a videó 2022-ben került ki a TikTok-csatornámra, 2024-ben pedig végre-valahára elindult a Hatáskeltők Podcast, és gyorsan meg is hívtam Pankát. Aki az interjú óta Fonogram-díjas lett.

» Róla mondták

Geszti Péter: „Hello, Panka! Imádom a karakteredet, mind dalszerzőként, mind pedig énekesként. Ilyen erős kombó régen jött velem szembe, főleg lányban.”

Forrás: Sávlekötő by Lil Frakk, 2021. november

» 3 erős rész az interjúból